Årets fotbollsföräldrar 2016

På samma scen som damlandslaget och Zlatan hyllades, klev Årets Fotbollsföräldrar upp för att ta emot diplom och blommor. Sen blev det galamiddag, en träff med Kennet Andersson och fest med fotbollseliten.

Tidigare på dagen hälsades alla välkomna av SJ och värden Krister Svensson (en av initiativtagarna av Fotbollsföräldrar). Tommy Söderberg höll en föreläsning om det sociala ledarskapet och att fysisk mognad hos ett barn inte är detsamma som talang. Lisa Ek berättade om sin fotbollsförälder Larsa och hur hon nådde sin dröm om att bli proffs i Fiorentina. Även Enskede IK var på plats och berättade om Enskede-modellen som gett föreningen priset som Årets barn- och ungdomsförening.

_K2Q1265_K2Q1014_K0B0123_K0B0226

Årets Fotbollsföräldrar 2016

Peter Borgestedt – Västerhaninge IF, Karin Ahlman Toyama – Gimonäs Umeå IF, Daniel Spalin – Gerdskens BK, Morgan Karlsson – Pålsboda GOIF, Johanna Hedström – Envikens IF, Bo Larsson – Burseryds IF, Maria ”Mimmi” Bergmark – Mariehems SK, Johanna Nordlander – Sund IF, Ingemar Jansson – Skattkärrs IF, Rabija Koc – Angered, Sofia Larsson – Båstads GIF.

 

_K2Q1026